Troeven

Waarom REFLECTA-GRAPHICS ?

BELETTERAARS MET ERVARING

Door de jarenlange ervaring van onze vakmensen, kunnen we een diversiteit aan opdrachten realiseren. Een eenvoudige bestickering of carwrap? Ze voeren het uit met ‘volle goeste’ en drang naar perfectie.

PERSOONLIJK CONTACT

Geen anonieme webshop, maar wel persoonlijk contact; iedere klant heeft zijn eigen identiteit, ieder project is anders. De mooiste projecten groeien door een interactieve communicatie met klant en leverancier.

EIGEN MONTAGE TEAM

Onze plaatsers zijn echte ‘stielmannen’: ze hebben allen minstens 15 jaar ervaring en zijn uitgerust met de beste materialen. Ze delen elkaars knowhow en voeren de projecten precies uit naar uw wens.

FLEXIBILITEIT EN KWALITEIT

We proberen zo flexibel mogelijk met korte deadlines om te gaan maar niet ten koste van kwaliteit. Haast en spoed is zelden goed, zeker voor projecten die mee de externe uitstraling van uw bedrijf bepalen.

GRAFISCH ONTWERP

We zijn geen strategisch bureau maar hebben ons eigen ontwerpteam; wij waken mee over uw huisstijl en zorgen ervoor dat uw logo en stijl consequent terugkeert in al uw communicatiedragers.

AANBOD VAN A TOT Z

We volgen de nieuwste trends en ons assortiment wordt daarom steeds uitgebreider; u kan bij ons terecht voor alle visuele communicatiedragers, in alle formaten, materialen, afwerkingsvormen en bijkomende accessoires.

REFERENTIES

Onze klanten zijn internationale topmerken, gerenommeerde bouwbedrijven, prestigieuze voetbalclubs, ambitieuze KMO’s, zelfstandigen die vooruit willen en particulieren die hun woning op professionele manier willen inrichten.

GROOT MAGAZIJN

Met meer dan 2000m² magazijnruimte kunnen wij de grootste wagenparken en formaten aan en kunnen wij indien nodig uw marketing- of beursmateriaal stockeren.

VRAAG UW OFFERTE

Werd u geïnspireerd door onze website en wenst u graag een vrijblijvende offerte te verkrijgen voor uw project? Misschien heeft u een specifieke vraag of maakt u liever een afspraak om uw idee persoonlijk aan ons voor te leggen? Vul onderstaand formulier in met uw contactgegevens en een korte omschrijving van de opdracht of vraag. Wij contacteren u dan zo spoedig mogelijk.